Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
kycklingfond. ex Kikkoman. Förstek kycklingeni smör, bara så de får lite färg. ½ msk rödvinbärsgelé. Lägg tillbakafileérna och låt det sjuda tillskycklingen är helt klar
Kyckling och grönsaker i sötsur sås. Som på kinarestaurangen fast godare då förstås. Kyckling. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på dinasiatiska restaurang
Strimlakycklingfiléerna och stek dem, krydda med salt och vitpeppar. Ser ut att bli en fin dag, inte så höga temperaturer som det variti veckan, men sol
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.