Sätt ugnen på 225 grader. Dela humrarna, använd ”korset” på huvudet som referens. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet, rör ihop och tillsätt grädden
Per Morberg /Andreas Mathiason Andreas är en grillguru. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor
Skala och skiva löken, gör likadant med vitlöksklyftan. Häll i ärtorna och mixa med en handmixer. Smaka av soppan med salt, peppar, citronskal och citronsaft
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Per Morberg /Andreas Mathiasson. Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Inlägget Bli Vegan – En intervjumed Ulrika Hoffer dök först upp på Grönt varje dag. En vegan har valt en livstil som helt avstår från allt som kommer från animalier, kläder, skor, hygienartiklar, tillsatser i livsmedel & inte minst löpe som finns i ost
Husmors rapsgriskotlett med syrad äppelsåsNu intas köttdiskarna av svensk rapsgris. Andreas & team förbereder lunchenAndreas berättar att Scan har utvecklat den här produkten som en önskan från restaurangbranschen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.