Insalata con farfalle, antipasto e mozzarella
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g cocktailtomater
  • 12 1/2 dl pesto
  • 14 skivor parmaskinka, prosciutto
  • 18-12 skivor salami
  • 14 port kokt farfalle-pasta
  • 116-20 marinerade oliver, svarta och/eller gröna
  • 1 plockade blad av 3-4 kvistar basilika
  • 12 msk pinjenötter
  • 1 flingsalt, nymalen svartpeppar
  • 1 jungfruolja
  • 11-4 mozzarella- eller burrata-ostar
  • 1 ciabattaDela cocktailtomaterna och blanda dem med 2 dl av pesto i en bunke, låt marinera ca 15 minuter.
  • 1 Dela skinka och salami i mindre bitar.
  • 1 Blanda de marinerade tomaterna med pasta, skinka, salami och oliver. Lägg salladen på ett fat. Klicka över resten av peston. Garnera med basilikablad och pinjenötter. Salta och peppra.
  • 1 Servera med jungfruolja, mozzarella och ciabatta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.