Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Så idag blev det fylld kycklingfilé med smak av basilikaoch vitlök, en sås gjord på skyn och klyftpotatis med morötter
En lätt sommarmiddag med kyckling, kall basilikasås, färskpotatis och grön sparris. Blanda i lite mjölk till lagom konsistens och smaka av med salt och peppar
Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll med skivad mozzarella och hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléerna tillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
½ dl basilika- och vitlöksvinäger. ½ dl olivolja medcitronsmak. I en väl rengjord glasflaska som innehållit någon av Druvans olika vinäger ,hälles alla ingredienserna och omskakas kraftigt
Kall sås med parmesan, vitlök, citronochbasilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås medcitronochbasilika (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.