Västerbottensostgratinerad kyckling 1,20 kg Kyckling, bröstfilé eller lårfilé. 1 4 deciliter Grädde. 1 2 deciliter Smetana. 1 2 msk Kycklingfond (koncentrerad) www.lchfarkivet.se
Honugnsrostad vitkål med sojastekt kyckling 0,5 vitkål kallpressad rapsolja 2 msk flytande honung 1 msk vatten 2 kvistar färsk rosmarin, hackad ca 500 g kycklinglårfilé (ekologisk med skinnet kvar) 1 dl japansk soja 2 dl crème fraîche 3-4 cm färsk pepparrot, smaka av salt peppar www.koket.se
Kycklinggryta med smak av Garam masala 1 kg Kycklingfilé eller kycklinglårfilé. 1 kg Kycklingfilé eller kycklinglårfilé. 1 4 st Vitlöksklyftor www.lchfarkivet.se
Kycklingnuggets med dippsås Vispa samman ägg, majsstärkelse, citronskal, citronsaft, salt och pep-par i en bunke. Servera med grönsaksstavar och ev kokt ris Hemmets Journal
Kycklinggratäng med västerbottenost och bacon 600 g Kycklingfilé. 600 g Kycklingfilé. 1 1 msk Smör. 1 1 st Gul lök. 1 140 g Bacon. 1 150 g Riven västerbottenost www.lchfarkivet.se
Gratinerad paprikakyckling 4 kycklingfiléer smör (att steka i) salt svartpeppar (från kvarn) paprikapulver 1 burk grillad paprika 1 klyfta vitlök 3 dl grädde 1 dl crème fraîche chiliflakes 1 tsk flytande honung ost, riven www.koket.se
Krämig italiensk kycklinggryta 800 g kycklingfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök, finhackade 4 schalottenlökar, hackade 5 kvistar färsk timjan 3 dl kycklingbuljong 3 dl grädde 100 g körsbärstomater 70 g spenat 100 g Grana Padano, riven salt peppar www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.