Fyllning. 4 ägg2 dl grädde1 tsk salt100 g soltorkade tomater i olja2 dl riven parmesan. Till servering. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola
Jättegod vegetarisk paj1 paj ca 4 persPajdeg. 150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen
Jag brukar variera mina pajer mellan två olika pajdegar. Den här och den jag ska beskriva nedan. Den här innehåller inte alls lika mycket smör, en hel del mjölk och blir lite mer "brödig" i konsistensen
Inför lunchen på Arvids födelsedag (9 vuxna och 2 barn) tänkte vi att en buffé av olika pajer vore ett roligt alternativ till de smörgåstårtor vi brukar göra
Så blev det helg igen med en arbetshelg, det har det varit två veckor med många arbetstimmar som jag själv har valt för att åka på en resa här framöver
I fredags firade vi alltså grabbens student och "plötsligt" var det skarpt läge för hans studentfest för ca 30 pers, som planerats och förberetts under en längre tid