Indisk korma med halloumi och kikärter
Leva sunt
Leva sunt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk neutral olja
  • 2 gula lökar, rivna
  • 4 klyftor vitlök, rivna
  • 2 morötter, rivna
  • 2 msk riven ingefära
  • 1,5 dl valfria nötter eller mandlar, hackade
  • 400 g ekologisk halloumi
  • 1 burk färdigkokta kikärtor (400 g)
  • 400 ml kokosmjölk
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 2 tomater, hackade
  •  
  • Kryddblandning
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 stjärnanis 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 msk malen koriander
  • Naanbröd
  • 3 dl rysk yoghurt, gräddfil eller kvarg
  • 1 kruka färsk koriander
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 1 pkt torrjäst
  • 1 tsk salt
  • 1 1/2 dl hett vatten (cirka 65 grader)
  • 1 1/2 dl naturell yoghurt
  • 2 msk olja
  • 1 ägg 1 msk honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.