Surfat runt och tittat på ett gäng recept och det indiska bidraget blev såhär. Visade sig att sambon inte var så förtjust i p-nackor men gillade ändå smaken på grytan
Grytan ska egentligen tillagas i det traditionella kokkärlet tagine (ett glaserat lerkärl med ett toppigt lock), men jag har ingen sådan utan jag gör den här rätten i en vanlig rostfri gryta, vilket fungerar alldeles utmärkt
Vänd ner tomaterna och osten i grytan, värm naanbröd som du serverar vid sidan. Här om dagen var hon med på Nyhetsmorgon och lagade Indisk korma med halloumi och kikärter, Det både lät och såg så gott ut att jag genast köpte hem alla ingredienser för att själv laga till den
Kikärterna har bland annat hamnat i en, i mitt tycke, god och värmande gryta som har en härligt mustig smak som får samsas med smakerna från rotfrukter, pepparrot och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.