De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Vi åt tillsammans med klyftpotatis och sallad. Blanda samman creme fraiche, grädde och chilisås. Ingredienser för 4 personer600 gr blandfärs1 1/2 msk aromat1 paket bacon1 strimlad röd paprika1 skivad rödlökSås1 burk creme fraiche paprika/chili3 dl grädde2 msk chilisås3 dl riven ostGör så härBlanda samman färs och aromat
Jag är ingen älskare av vin i maten men kan erkänna att till kött kan det vara gott med en vinsås. Tomatpure och honung vet jag inte om det ska vara i rödvinsås men det blev det i allafall i min
Placera en champinjon med crèmen uppåt ovanpå filébiten och toppa med en bit ädelost. Skär av lite av toppen på champinjonerna ( så att de står ), fyll hålrummen med champinjoncrème och ställ åt sidan
Jag har för några år sedan gjort en inbakad äpplepaj (med mjöl och socker, ja det var den tiden det) och ville därför prova en liknande variant fast utan mjöl och socker
Smaka av och krydda eventuellt med salt och peppar. Sås. Toppa med cashewnötter och servera genast. Blanda alla ingredienserna till såsen och ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.