De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Smaka av och krydda eventuellt med salt och peppar. Sås. Toppa med cashewnötter och servera genast. Blanda alla ingredienserna till såsen och ställ åt sidan
Gnid in kotletterna med vitlök, citronskal och örter. 4 fläskkotletter med ben. Stek kotletterna ca 3-4 minuter på vardera sida i rikligt med smör och olivolja. 4 fläskkotletter med ben
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, och därmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Posts related to Indisk kidneyböngryta - Kidneybönor i kryddigsås - Masala rajmaLinsgryta med röda linser och kokosmjölk - Indisk dhalKikärtsgryta med kanel, kardemumma och yoghurt - Kabli chanaVitkål med ärtor, tomat och indiska kryddor - Bund gobi aur materMustigt linsris - Masoor dal pullao - Indisk risrätt med linser, nejlika och kanelstångDela
Lägg kotletterna i en ugnsform. Koka upp vispgrädde, creme fraîche, soya, gelé och sambal oelek. Häll över kotletterna och tillaga i mitten av ugnen i 175 grader i 1,5 h
Posts related to Äggcurry Madras - Kokta ägg i kryddig indisk såsÄggcurry - Ande ki kari - Ägg i indisk såsKryddig kikärtsgryta - Kikärtor med ingefära, vitlök och grön chili - Chana masalaIndiskt ris med tomat - Tomatris - Tamatar pulaoIndisk potatis med mynta, ingefära och vitlök - Pudina alooDela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.