Servera med sallad en god vitlökssås. Vispa ihop resten av grädden med äggulan och rör ned. Fördela fyllningen, toppa med riven ost på på ena halvan av degen,spara en smal remsa längs ytterkanten
Börja med moussen. Smaka av med salt och peppar. Blanda gelatinbladen med 2 msk crème fraiche. Lägg ca 1 msk krabbmousse på varje crostini och dekorera med skivad salladslök
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Smaka av och krydda eventuellt med salt och peppar. Sås. Toppa med cashewnötter och servera genast. Blanda alla ingredienserna till såsen och ställ åt sidan
Gnid in kotletterna med vitlök, citronskal och örter. 4 fläskkotletter med ben. Stek kotletterna ca 3-4 minuter på vardera sida i rikligt med smör och olivolja. 4 fläskkotletter med ben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.