Den här gången rostade jag mjukpepparkaka i ugnen så skivorna blev lite krispiga och använde dem som kex som jag sedan toppade medbrieost och fikonmarmelad
Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Blanda dem direkt i pajformen (26 cm) med blåbär och honung
Jag har provat både fikon- och apelsinmarmelad och det jag tyckte mest om var medfikonmarmeladen. Sprid ut ett lager marmelad på osten och slå in osten med marmeladen i degen
Nu när jag var sjuk kunde jag till och med ta två. Tre underbara ting. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld medbrieost, salami och tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.