Ingredienser Portioner: 6-8 bufféportioner 1 rund rumsvarm brieost (à 500 g) 5 färska fikon 1 1/2 dl blandade rostade nötter (t ex. hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
Stek brödbitarna på medel-värme i smör så att de blir gyllenbruna och knapriga. 1500 g färska räkor med skal. 1färsk korianderSkala räkorna och hacka dem grovt. 1Blanda hacket med majonnäs, yoghurt, sambal oelek, curry, mango chutney och pressad vitlök. 1Skär brödet i skivor och dela skivorna i mindre bitar. 1Fördela röran på brödbitarna och toppa med korianderblad
Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om. Täck med plastfolie. Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet
Pressa i saften från citron i gelantinet och rör ner alltihop i bunken med äggsmet. Vänd försiktigt ner äggsmeten i grädden, blanda ihop med en slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.