Rostad mjukpepparkaka med brie och fikonmarmelad
Få lite matro
Få lite matro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • brieost
  • fikonmarmelad (se nedan)
  • 500 g torkade fikon
  • kokande vatten
  • 0,75 l kallt vatten
  • 1 tsk stött kardemumma
  • 0,5 dl pressad citronsaft
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl syltsocker
  • 100 g smör eller margarin
  • 3 dl strösocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk malda nejlikor
  • 2 tsk ingefära
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl lingonsylt
  • 175 grader
  • 40-60 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.