Rör till sist ner den hackade vita chokladenochvinbären som blandats med resten av strösockret. Det är ju i allra högsta grad semestertider och jag har ägnat en hel del tid på södra Sveriges skateboardparker tillsammans med maken och två pigga söner = omöjligt att baka vilket i sin tur resulterat i avancerad bakabstinens
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Men så länge får vi njuta av glass, god mat, dricka en kopp kaffe och vara tillsammans med familjen. Förresten, jag är med i en tävling som Ica har, jag tävlar med min grillade kladdkaka
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Det kan hända att jag kanske bakar en kaka också, som jag kan ta med till jobbet, och kanske en vinbärspaj som vi kan kalasa på vid ett senare tillfälle
Sockerkaka med röd vinbärssirap. Fikabrödet tog vi sedan med oss ner till sjön när vi skulle bada. Häll den rödavinbärssirapen på toppen av kakan och låt
Ta med en matsked (eller glasskopa) upp en klick deg, rulla till en boll och platta till den något. Det här är ett amerikanskt recept med amerikanska mått
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.