IlTempos nuvarande ägare, Peter Nordin, har också inspirerats och tagit fasta på de New Yorkiska influenserna och menar att restaurangen är en ”New York-italiensk-modern-rustik-fin-enkel-Ristorante”
Låt det koka på svag värme under lock ca 18 minuter. Arbeta samman färsen med ris, salt, peppar, paprikapulver, basilika, lök, paprika, passerade tomater, pressad vitlök och 3/4 dl vatten. 5 tsk basilika
Jag körde både pasta o sallad till men det gör man ju som man vill för de som inte äter pasta. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro här i Karlstad ändå kanske bättre på andra ställen
Fördela fyllningen jämt och trava bottnarna på varandra. Chokladtårta ilTempoDu behöver. Tillsätt chokladen och sjud sakta till allt är smält Tillsätt smöret i små bitar
Vi fick dock ta ut steken före potatisen, lät potatisen stå inne ett tag till medan steken vilade. Lägg potatisen i botten på en ugnsform med lite rapsolja, sprid ut potatisen jämnt salta och peppra
I vanliga fall brukar jag göra mina julköttbullar på kalvfärs, och krydda med ansjovis, kanel, ingefära och kryddpeppar, men till vårt julknytis i min italienska grupp igår gjorde jag i stället några italieninspirerade bullar
Pensla dem med olivolja och grilla några minuter på varje sida, alternativt rosta brödet. Fräs svamp och vitlök i olja några minuter tills de fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.