Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet. Vilade mycket i sovstugan med öppen dörr och fladdrande insektsdraperi medan Mannen jobbade vidare med de sista detaljerna på trädäcket utanför
palsternacksstomp eller potatisstomp. Fyll påmedvinoch buljong så att allt är täckt med vätska. Reducera ner i någon kvart medan du fräser på lite strimald prosciutto och champinjoner som du kan toppa varje portion med
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Lasagne på nötfärs med vitt vin, trattkantareller,. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Bryn färsen i lite olivolja, krydda med salt och svartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.