Gissa om jag vaknade lycklig idag. )Så har vi fått gården fixad återigen. Det hade kommit upp rätt mycket och faktiskt väldigt fint gräs under dessa 2 veckor (2½. Ja, ungefär 999 men nu vill inte jag ha en puckelpist i trädgården och därför har den nu ytterligare jämnats till så håll era tummar att regnet håller sig borta eller bara stänker precis lite fint varje afton
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Du kommer älska den. Jag har hittat en smakkombination som bara är helt magisk. Gör den som appetizer till många, som helgmys eller varför inte till kräftskivan istället för västerbottenpajen
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Det är gröna drinkar, Kombucha, Golden milk, Matcha-te etc. Några kollegor fick också smaka och de blev lika förtjusta som jag och alla skulle göra sin egen dryck när de kom hem
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Efter någon timme så har man en, oftast, komplett rätt att hugga in på. Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Det finns tydligen hundratals olika versioner av denna fermenterade anrättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.