Smält fett häll i mjölk och kesella. Kan skära sig men det har ingen betydelse. Häll över i en bunke. Tillsätt salt, socker, kardemumma, ägget och mjöl litei sänder
Idag har jag fixat ett gäng med goda semlortilleftermiddagsfikat. Själva semlebullarna gjorde jag tidigarei veckan, när de nybakade bullarna svalnat så packade jag in dem i påsar och lade dem i frysen
Bakade litehärligtmumsigasemloridag. Så gott, passar ju bra nu när det snart är fettisdagenimorgon, självklart skall det vara mycket mandelmassafyllningi
Tycker ni som jag att semlor är ett av de godaste bakverk som finns. Petit choux är ett franskt bakverk som är fluffiga och lätta, och man kan fylla dem med vad som helst
Garneringflorsocker. Smula jästen i en bunke. Tillsätt mjölk och rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, strösocker, salt, kardemumma, smör och vetemjöl, litei taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.