Skölj under tiden ruccola/bladspenat och slunga i salladsslunga för att inte få en för blöt sallad (alternativt låt rinna av ordentligt i durkslag om ni inte har slunga)
Jag vet inte vad som hände när jag stod i matvarubutiken. Några dagar senare står man där som ett hungrigt djur (eller fån) framför kylskåpet, gnuggar hjässan och blänger mot de tomma ytorna, och längst ner
Eftersom jag gillar rätter som lagas i ugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittade lite chips och så blev det en gratäng…
Jag hittade både skor, underkläderoch ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Jag har varit upptagen med både det ena och det andra helt enkelt
De frusna hallonen strös över och till sist hälls marängen över alltihop. Krossa kexen och strö dem på bottnen av en ugnssäker form, ca 27cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.