salt och peppar. Förstek filén salta och peppra,låt svalna. Lägg på filén, baconet och osten. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel
Putsa köttet om det behöv och skär det i skivor. Salta och krydda på båda sidor. Häll i nån dl vatten i pannan och vispa ur den, sila av skyn om det behövs
Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. - Läs hela inlägget här 2 fläskfiléer
Det är en oerhört smarrig dubbelmarinerad fläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Särskilt nu under sommaren när jag jobbar ute hela dagarna och därför inte alltid tycker det känns så lockande att ställa mig vid en varm spis och fixa mat när jag kommer hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.