Jag möter två klassiker - Erik Lallerstedt och en Wallenbergare
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • vitpeppar
  • smör till stekning
  • ha
  • 4 per ca
  • 400 g kalvfärs
  • 4 Â st
  • 4 Â dl vispgrädde
  • 2 tsk salt
  • 1 Â krm
  • vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • smör
  • till
  • 15 potatisar
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk ättika
  • 1 msk socker
  • 1 dl vatten
  • 1 dl finhackad persilja
  • 250 g frysta lingon
  • 1 dl socker
  • 4 Visp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.