Avsluta medhummerklon och en klick löjrom på toppen, samt en dillkvist och. Pilla försiktigt ut köttet ur hummerklorna så du får ut två hela köttbitar i form av klor
Toppa medhummerklor. Rödlökscheesecake med löjrom. Lättgjorda tilltugg till välkomstskumpan, som står klara i kylen och bara toppas med rom inför serveringen
Dekorera medhummerklorna och dill. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Ta köttet ur hummerklor och hummerstjärten. Smaksätt med madeiravin, cayennepeppar och salt. Servera något gott vitt vin, ev mousserande eller varför inte slå till med champagne
Lägg i botten av djupa, varma tallrikar och luta en hummerklo mot röran. Mustig och god hummersoppa med nya tillbehör som äpple och rostade hasselnötter
Toppa med en hummerklo och dillvippa. Finhacka löken och rör ihop med de övriga ingredienserna till såsen, pressa i saften från limen och smaka av med salt och cayennepeppar
Lägg ner räkorna och toppa med sparrisen och purjolöken och hummerklorna. Häll citronsaften och citronköttet i en kastrull med hälften av smöret, värm upp och låt koka i 3-4 minuter. Lägg ner räkorna och hummerklorna efter 3-4 minuter och låt gå färdigt i 4 minuter
Garnera med en hummerklo och en kvist kryddgrönt. Sjud ihop reduktionen med äggulorna i ett vattenbad. Tillsätt tomatpuré, hackad persilja, hackad dragon oh smaka av med salt och peppar
Garnera med en hummerklo och en kvist kryddgrönt. Sjud ihop reduktionen med äggulorna i ett vattenbad. Tillsätt tomatpuré, hackad persilja, hackad dragon och smaka av med salt och peppar
Här la jag också över hummerklorna vilket naturligtvis inte är nödvändigt att ha med. Vi hade även i några hummerklor i ugnsformen och vi stekte också upp ett par pilgrimsmusslor som vi serverade till
Knäck hummerklornamed en nötknäppare och ta försiktigt ut köttet. hummerklor. Hummerköttet i de mindre lederna pillas ut med en hummergaffel och hackas fint
4 kokta hummerklor. 1 krm olja med smak av tryffel. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kokta hummerklor ½ dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk majonnäs 1 krm olja med smak av tryffel salt svartpeppar crostini eller tunna skivor rostad surdegsbaguette färsk dill krasse
Knäck hummerklorna genom att hugga med kniven. Börja med att klyva din hummer på mitten, på längden, genom att trycka knivspetsen genom huvudet och jobba ned mot stjärten
Lägg därefter på salladen, skeda upp hummerröran och toppa med löjrom och hummerklo. Skär bort kanterna på brödet (eller gör två rundlar) och stek gyllenbruna med smör i stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.