och. *Häll upp ca 2dl vatten och en fiskbuljong och lägg i Laxen och koka på medelvärme ca 5minuter. *Häll på ca 2dl grädde och 1dl mjölk och blanda runt. *Ta ca 1dl mjölk och häll i en mindre skål och blanda ut ca 2msk mjöl med en visp och häll i soppan. *Häll i ca 1-2msk hummerfond. *Krydda med lite salt,, dill, fiskkrydda,vitpeppar, och ca 1. *Garnera el blanda ut nån näve räkor (går lägga i soppan direkt men jag tycker dom är godare som dom är) ca 2dl vatten och en fiskbuljong och lägg i Laxen och koka på medelvärme ca 5minuter. ca 2dl grädde och 1dl mjölk och blanda runt. ca 1dl mjölk och häll i en mindre skål och blanda ut ca 2msk mjöl med en visp och häll i soppan. ca 1-2msk hummerfond
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 st citron
I onsdags skrev vi om skaldjurspasta och faktiskt så blir det skaldjur även idag, dock av den lite lyxigare och större sorten som lystrar till namnet hummer
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Tina fisken och låt rinna av på hushållspapper. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Smält smöret och dra av kastrullen från värmen. Gratinerad hummer. Vispa äggulor, citronsaft, vatten, salt och peppar i en kastrull som står på medelvärme, eller i ett varmt vattenbad
12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 1smaka av med salt och svartpepparBlanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest
Hummer är nyårsmaten framför andra, och även jag lyxade till med det på nyårsafton, som L och jag firade tämligen stillsamt här hemma tillsammans med TV och korsord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.