Jobbade sista dagen igår. -) Har inte haft någon ork alls till att sköta om bloggenden sista tidenmen nu kanske jag får lite mer ork och lust till att laga mat när jag inte behöver jobba längre
Färsen har här formats till biffar med viltkryddor och örter. En underbar middag att förgylla vardagen med eller varför inte till en härlig klassisk söndagmiddag
Tänk dig en plats full av tid till annat då den elektriska grytan puttrar på med veckans matlådor. Nedan följer tre höstkok som kan omvända den mest bestämda snabblagare till en organiserad långkokare
jag hittade i min receptbok med urklipp ett skojigt recept som verkade passa till hösten. kikade som vanligt runt bland andra bloggar under veckan och hittade då hos remsan ett liknande recept, tänkte att jag ändå skulle ge mig på det, men som de flesta brukar göra med andras recept så vill man gärna testa med sin egna touch
Precis som utlovat så kommer här den läckra, höstiga grytan som vi ätit här hemma sedan i fredags. Sisådär ja – då har det blivit dags att dela med sig av ännu ett av de recept som lagats här i Najnis kök denna helg
Efter två härliga rundor i svampskogenden här veckan har jag åter fyllt på mina lager i frysen. Färdig förvällda och perfekta att ta fram när lusten faller på
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
anne-liek
Mycket gott, men orkade bara kokt King Edward den här gången.
Logga in eller Registrera för att kommentera.