Servera den marinerade kycklingen med grönsaker tillsammans med sugarsnaps. När det återstår ca 5 min av tiden så lägg över kycklingbenen på grönsaksplåten och smula över fetaost. 20 g 1 kg Kycklingben
1 kg kycklingben , eller kycklingklubbor. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Marinad. Blanda ihop yoghurten med citronsaft, gurkmeja, ingefära, spiskummin, råsocker, salt och peppar i en stor bunke
Gillar man heta smaker så hackar man ner hela chilin med kärnorna kvar. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.