Steka biffmed marineradsås. Bibimbap serveras som en skål med varm vitt ris toppad med namul (sauterade och kryddat grönsaker) ochgochujang (chilipeppar paste)
Steka biffmed marineradsås. Bibimbap serveras som en skål med varm vitt ris toppad med namul (sauterade och kryddat grönsaker) ochgochujang (chilipeppar paste)
I en stekgryta eller Wok, hetta upp ankfettet på medium värme. Gärna medkoreanska ätpinnar. När allt köttet är brynt, tag stekpannan med grönsaker o kött och sätt tillbaka på värmen
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
En kall sås med lite hetta passar bra att ha till, vi körde med tsatsiki och det gick kanoners. Vi hittade receptet hos vår favorittant och för ovanlighetens skull så gjorde vi precis som hon sa, tur var väl det för då blev dom precis så goda som hon skrev att dom skulle bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.