Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Bearnaisesås är en riktig klassiker och i dag finns det några riktigt bra varianter på marknaden. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Bearnaisesås är en riktig klassiker och i dag finns det några riktigt bra varianter på marknaden. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Servera med bearnaisesås, gärna ett salladsblad, bakad potatis och de smörstekta kantarellerna. Stek entrecôten i en grillpanna eller grilla den på en grill
Jag stekte en bit hel entrecote (från Lövsta Kött), kryddade den med kakao och kanel, och till det serverade jag en pytt på potatis, morötter och vitlök samt en fuskvariant på bearnaisesås
2 dl bearnaisesås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote i skivor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja Medelhavspotatissallad 600 g kall, kokt potatis 6 salladslökar 300 g kärnfria oliver i olja 2 msk hackad färsk rosmarin 1 tsk flingsalt 1 krm svartpeppar 100 g grillade paprikor 25 g rucola 2 dl bearnaisesås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.