Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 msk olivolja 1 kg entrecôte , i bit 800 gram potatis(ar) Tomatsallad 3 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 2 msk olivolja 3 msk basilika , färsk, hackad 0,5 msk vinäger 3 msk mynta , färsk, hackad Topping 0,5 dl olivolja , extra virgin 0,5 tsk spiskummin , malen 1,5 dl bladpersilja , färsk, grovt hackad 1 st limefrukt(er) 2 st vitlöksklyfta(or) 1,5 dl mynta , färsk, grovt hackad 1 st chilifrukt , medelstor 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.