Servera med bearnaisesås, gärna ett salladsblad, bakad potatis och de smörstektakantarellerna. Skär bort båda ändarna på lökarna och lägg dem i en ugnsform för muffins med snittytan uppåt – en lökhalva i varje muffinshål
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Sedan penslar man med smält smör och saltar och pepprar och kör i ugnen. För någon vecka sedan på fredagen kom jag över lite fin entrecôte som jag ville lyxa till lite med
Servera allt när det är varmt och häll över det smälta vitlökssmöret över köttet. Koka upp vatten, skär loss broccoli och koka ca 3-5min beroende på vilken konsistens man föredrar. Hetta upp en stekpanna, tillsätt 1 msk smör och sedan i medentrecote skivorna och stek på varje sida 3-4 min
600 g entrecote i skivor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote i skivor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja Medelhavspotatissallad 600 g kall, kokt potatis 6 salladslökar 300 g kärnfria oliver i olja 2 msk hackad färsk rosmarin 1 tsk flingsalt 1 krm svartpeppar 100 g grillade paprikor 25 g rucola 2 dl bearnaisesås
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. Servera med en stor grönsallad. Igår blev det en fin härlig bit torskrygg och då passade jag på att göra en fransk sås som jag velat prova en längre tid
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till. egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.