Råsirapen är helt ljuvlig, mörk, tjock, aromatisk ochmed smak av lite bränd kola. En annan supergod kladdkaka med kondenserad mjölk, hittar du här, och ännu en med polkasmak hittar du här
För nyttiga är de mina kakor, med både omegarikt hampamjöl, mineralpimpade hirsflingor, antioxidantrik mörkchoklad samt mandel, som förutom nyttiga fettsyror även innehåller E-vitamin och magnesium, och även lär vara stärkande för immunförsvaret och minska oxidativ stress
Smält mörkchokladoch fördela över barsen. Observera att temperaturerna nedan gäller mörkchoklad. Om du vill att chokladen ska vara stelnad i rumstemperatur kan du med fördel temperera chokladen
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Hacka mandlarna och den mörkachokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Blanda potatismjöl och vaniljsocker och lägg i en plastpåse tillsammans med den skurna rabarbern
Saftiga, med smakrik chokladoch krämig topping är ju bara för gott. Slutligen så lägger du till mjölet och grädde, börja med lite mjöl, slå på grädde och avsluta med mjöl
Jag skulle göra två mindre pajer, en till mig själv och en till min pappa, och då han är glutenintolerant bytte jag ut vetemjölet till glutenfritt mjöl i degen till den ena pajen
Här kommer nyttigt recept till glutenfri mjuk kaka med banan, mörkchokladoch vallmo. Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kaka med banan, citron, och vallmo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.