Råsirapen är helt ljuvlig, mörk, tjock, aromatisk ochmed smak av lite bränd kola. En annan supergod kladdkaka med kondenserad mjölk, hittar du här, och ännu en med polkasmak hittar du här
För nyttiga är de mina kakor, med både omegarikt hampamjöl, mineralpimpade hirsflingor, antioxidantrik mörkchoklad samt mandel, som förutom nyttiga fettsyror även innehåller E-vitamin och magnesium, och även lär vara stärkande för immunförsvaret och minska oxidativ stress
hittade på ett recept och utgick från chokladbollar. blanda ihop allt till en smet och rulla bollar. 50 gram hackad mörkchoklad 70%. 50 gram hackad mörkchoklad
Smält mörkchokladoch fördela över barsen. Observera att temperaturerna nedan gäller mörkchoklad. Om du vill att chokladen ska vara stelnad i rumstemperatur kan du med fördel temperera chokladen
Något tungt att stiga upp ur dunbolstren i mörkret, men att lägga om rutiner kostar på, gissar jag. Och så fick jag en stoor chokladask av sonen som arbetar på Netto i går kväll
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Passa noga, skillnaden mellan en torr ochsaftig kaka kan handla om några minuter. Ofta brukar man smaksätta banankakor med kanel och ingefära, men jag friskade i stället upp smaken med citronmarmelad och så rejält med vanilj
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Finriv potatisen och mixa bönorna tillsammans med grädden. Känn med provsticka för säkerhets skull. Äggen köper jag av en kompis, och de är värpta av glada höns som sprätter omkring och pickar mask och andra mumsigheter i grönskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.