Halloumipanerad kyckling med dippsås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 400 g kycklingkött (vi hade kycklingfiléer)
  • 250 g halloumiost, fint riven
  • 2 msk finhackad persilja
  • 2 tsk torkad basilika
  • 1 tsk torkad mynta
  • 2 ägg Blanda samman osten med frön och örter.
  • 225 grader i ca
  • 71 grader mitt i i köttet när det är färdigt
  • Dippsås till kycklingnuggets
  • 2 dl matyoghurt
  • 3-4 msk balsamvinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 fint riven vitlöksklyfta
  • salt och svartpeppar
  • Blanda samman alla ingredienser och låt såsen stå i kylen minst 30 minuter innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.