Låt kycklingfiléerna rinna av. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Men idag lagade vi ett recept från tidningen Elle mat & vin som jag bara måste dela med mig. Vispa upp äggen och vänd kycklingbitarna först i ägg sedan i ostblandningen
Dessutom passar denna kycklingen perfekt in på veckans LCHF-tema, men vill man så kan man så klart servera den med exempelvis ris eller varför inte klyftpotatis
Om du inte har provat att panera kycklingfilénmed riven halloumi ännu så är det hög tid. Jag har gjort det igen för det här är en av mina absoluta kycklingfavoriter
Krydda kycklingenmed salt. Lägg på kycklingbitarna. Servera med grön sallad och bröd. Vänd kycklinglåren 1-2 gånger under tiden. 1 förpackning kycklinglår, 900 g . 4-5 medelstora potatisar
Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsform och låt dem bli färdiga i ugnen tillsammans med jordärtskockorna, under den sista kvarten av tillagningstiden för jordärtskockorna
Låt lite lök bryna med. Kycklingen. Gröp ur en stor tomat, proppa den full med brieost och rödlök. Med så snabb middag hann familjen tom med en promenad innan det var dags för läxläsning och sängen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.