Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Strimla kycklingen grovt. Garnera med paprika och basilikablad. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
Men idag lagade vi ett recept från tidningen Elle mat & vin som jag bara måste dela med mig. Vispa upp äggen och vänd kycklingbitarna först i ägg sedan i ostblandningen
Om du inte har provat att panera kycklingfilénmed riven halloumi ännu så är det hög tid. Jag har gjort det igen för det här är en av mina absoluta kycklingfavoriter
Servera med ris och strö över färsk basilika. Skär kyckling, lök och paprika i små bitar. Fräs kyckling, lök och paprika i het olja tills den fått färg
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Och med denna kulinariska kycklingrätt som blev så god att vi blev förvånade bägge två. Under tiden kycklingen marinerades så förberedde vi kryddblandningen till pottan
Håller ni med. Vill man inte ha en grön sallad till kycklingen så passar en gul sallad minst lika bra. Bara att värma upp några minuter i mikron med någon matsked vatten
4 Kyckling 2 msk japansk soja 1 krm chilipulver 1 msk olja 2 msk flytande honung 8 kycklinglår 4 port ris eller annat gryn Grönsaker 1/2 gurka 1 morot 125 g rädisor 1 dl gräddfil 1 msk sesamfrön salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 pers · 4 kycklingfiléer · 80 g grön curry pasta · 4-5 st kaffirlime blad. 4 kycklingfiléer. Finns även som frusna eller torkade limeblad (kallas makrutblad och finns i asiatiska affärer) · 1 st aubergine eller zucchini, grovt skurna i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.