Vill du rösta på mitt bidrag så kan du göra det --> HÄR och mitt bidrag är Pastan med skogets guld. Skönt kände jag eftersom det innebar T-banan igen och denna gång kände jag mig så trygg
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta. Servera på dirren med salsa, gärna het. 200 g halloumi. -Mama Skogly ♥ 5 st. 200 g halloumi
Smaka av med salt och peppar. Stek halloumin gyllene. Servera med kokt jasminris. 4 Toppa med saltrostade cashewnötter, koriander och lime. 200 g halloumi, tärnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.