Nu har vi kört repriser på vädret länge nu, men visst är det skönt. Idag blir det fisk på grillen, precis som det var förra lördagen men det är så gott
16 Aug. 07. 00. Saft påträdgården bär. 0kommentarer. Gjorde en riktig blandsaft för någon vecka sedan. Svarta vinbär, röda vinbär, fläder, jordgubbar och rabarber
Visserligen kanske man inte behöver äta stek med potatis och gräddsås, men själva principen att äta något lite festligare och kosta på sig dessert och fin dukning, tilltalar mig
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Kaffeförsäljerskor på Skansens Höstmarknad. Jag har fått en del frågor från läsare som undrar vad de ska göra av all zucchini som frodas i grönsakslanden, så idag får du tips på hur du gör ett riktigt saftigt formbröd med den goda grönsaken
Ostfyllda viltfärsbiffar med ragu på bladspenat. Mest på grund av att han har svårt att hålla sig ifrån socker, så vikten har pendlat upp och ner ett antal gånger under våra år tillsammans
Det här kan ha varit enklaste middagen jag gjort på länge. sambon la ketchup på sin potatis dessutom. Bara la den i en smord ugnsform, konstaterade att benen var färdigt urplockade så det var bara att kasta på lite kristallsalt och krydda med chicken campfire- krydda (ja jag vet - det är kycklingkrydda men ååh den är så god på lax med sina toner av apelsin och citrus) och så några citronskivor på det + några skvättar citronsaft
lax med en sås på vilt och kantarellfond och lingon lixom. )så det gjorde jag och jag måste säga att det var en bra smak på den här rätten och man glömmer lixom bort att man äter lax, ett bra alternativ när man börjar tröttna på laxsmaken men ändå vill ha fisk kanske
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.