Receptet höll jag hemligt för alla som inte gick påkursen, menidag kom jag att tänka på att det är synd att endast ett fåtal trevliga människor i Småland har fått prova receptet som jag blev så nöjd med
Fräs alltsamman i en gryta med matfett, salt, svartpeppar och lagerblad ett par minuter, häll påvatten så det täcker och tillsätt fond,buljongpulver eller buljongtärning
blanda i ostenochdillensen låt den stå på eftervärme, krydda med malen svartpeppar. Delat på två. När potatisen börjar bli färdig och vätskan har blivit tjockare så
Innan receptet - här kommer veckomenyn. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Färdigt på. Fläskkotletter i enkrämig sås och ugnsbakad potatisSammanfattning. Dela varje potatis i fyra delar och lägg i en skål med olivolja, salt och peppar och färsk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.