Det är som en kladdigare smulpajsdeg. Äpple eller bär går också bra. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj som man kan variera alltefter smak och tycke
Solen har värmt ansiktet för första gången på flera månader, och varje år när den gör det för första gången så blir man påmind om att det faktiskt kommer att bli en vår och sommar i år också
Somrig smulpajpå rabarber, jordgubbar och lime. MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
Jag gillar att ha exempelvis citrusfrukter, bär eller mango i salladen. Låt allt fräsa på hög värme. Att ha frukt i mat piggar upp och ger en fräsch touch
På begäran kommer här receptet på de kanderade fikonen (eller annan frukt) som jag påbörjade igår. Kandera och sylta är förresten samma sak så vitt jag vet, kanderad frukt låter man torka efter syltningen medan syltad frukt ligger kvar i lagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.