Höeldad torskhals med pulpo, gröna bönor och gurkört
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liten
  • Urtagen bläckfisk
  • 2 nävar
  • Grovsalt
  • 5 liter
  • Vatten
  • 1/2 dl
  • Vitvinsvinäger
  • Kol av hög kvalitet
  • 8 st
  • Färska halsar (Alltså, hals från 4 torskar. Bitarna sitter i par under hakan.)
  • 1 liter
  • Kallt vatten
  • Salt
  • 3 msk
  • Olivolja
  • 2 nävar
  • Obehandlat hö
  • 2 dl
  • Färska bondbönor
  • 1 dl
  • Färska spritärtor
  • 1 st
  • Bananschalottenlök
  • 4 msk
  • Olivolja
  • 2 kvist(ar)
  • Dill
  • 1/2 st
  • Citron (saften)
  • Salt
  • 2 stjälkar
  • Gurkört

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.