Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
chokladbokstäverochhjärtan. Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. Toppa till sist med chokladbokstäver, hjärtan eller något annat gott
Tanken med dessa var bra och de blev goda men smakade inte värst mycket blåbär så ni vet om ni vill testa dessa men små grabbarna här tyckte de var toppen i vilket fall som helst
Det härär en lite friskare biskvi med smak av citron ochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Hon hade med sig glutenfria blåbärsmuffinsnär de kom på besök i helgen. Riv chokladenoch blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
superpiffiga blir de med lite florsocker och några extra blåbär på toppen (blåbär funkar antagligen inte om du låter bli att öppna ugnsluckan i fel läge
Småkakor med vitchoklad, blåbärochtranbär. Hacka eller klipp blåbärochtranbär i mindre bitar. Bland de godaste jag har ätit på länge är de från ICA eller Göteborgskex (båda har varsin variant) med vitchokladochtranbär
Sätt plattan på hög värmeoch koka upp. Blanda mandel och siktat florsocker i en bunke. Om du vill färga din macaronssmet så skall du göra det nu, tänk på att när marängsmeten vänds ner så ljusnar smeten betydligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.