Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron ochvitchokladoch det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron ochvitchokladoch det blev jättegott
Lingonens sura och lite bittra smak passar perfekt i kombination med den söta vitachokladen. Små italienska skorpor perfekta att doppa i kaffet eller att krossa och strö över vaniljsglass som en dessert
Hon hade med sig glutenfria blåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladenoch blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
superpiffiga blir de med lite florsocker och några extra blåbär på toppen (blåbär funkar antagligen inte om du låter bli att öppna ugnsluckan i fel läge
Småkakor med vitchoklad, blåbäroch tranbär. Hacka eller klipp blåbäroch tranbär i mindre bitar. Bland de godaste jag har ätit på länge är de från ICA eller Göteborgskex (båda har varsin variant) med vitchokladoch tranbär
Blåbärsmaräng. Smält choklad över ett vattenbad och tillsätt rapsolja. Ta ut och låt svalna helt. Doppa varje skumtopp och lägg över på ett galler, strö över kokos eller strössel och låt chokladen stelna i kylen
450 g frysta blåbär 2 msk potatismjöl 2 msk strösocker 100 g hackad vitchoklad Smuldeg 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 150 g smör i tärningar 2 msk strösocker 0,5 tsk salt Servering. - Läs hela inlägget här 450 g frysta blåbär. 100 g hackad vitchoklad
Strö över de färska blåbären. Hacka chokladenoch smält den i vattenbad eller i mikron på låg effekt och rör om ofta, då det annars finns risk att chokladen blir för varm och klumpar sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.