300 gr rabarber. 300 gr syltsocker. 1 msk citronsaft. Koka upp rabarber och citronsaft med syltsocker. Låt sjuda ca 10 min, skaka på kastrullen med jämna mellanrum
300 gr rabarber. 300 gr syltsocker. 1 msk citronsaft. Koka upp rabarber och citronsaft med syltsocker. Låt sjuda ca 10 min, skaka på kastrullen med jämna mellanrum
Populära inlägg. Sommarmat - Jordgubbspaj med chokladcrème. Pajdeg 4 dl vetemjöl 200 gr smör 1,5 dl florsocker 2 äggulor En nypa salt Vaniljsocker/rivet citronskal Kör alla ingredienser
1 ½ dl flädersaft. 2 ägg. 2 msk strösocker. ½ citron, saften. 75 gr smör. Mascarpone. Vaniljsocker. Jordgubbar. Häll flädersaft, socker och ägg i en liten kastrull
När du gjort den här pajen vill du inte äta någon annan. Krispig mandel, len choklad och så skärpan från rabarbern tillsammans med en kula riktigt bra vaniljglass tar i alla fall mig till något slags himmel