Grytstek med crashed potatoes, svampsås, pressgurka och rårörda lingon
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fransyska , eller innanlår
  • 1 salt och vitpeppar
  • 2 msk smör
  • 3 st morötter
  • 3 st palsternacka (or)
  • 8 st steklök
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 2.5 dl mörk oxbuljong , (1 buljongtärning)
  • 1 st lagerblad
  • 1.5 kg delikatesspotatisar
  • 1 smör , att pensla med
  • 1 flingsalt och svartpeppar
  • 100 gram karljohansvamp , torkad
  • 2 st Schalottenlök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 80 gram smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 msk mjöl , till redning
  • 4 dl grädde
  • 2 dl steksky
  • 2 dl blötläggningsvatten
  • 1 st gurka
  • 3 krm salt
  • 2 msk ättikssprit
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 0.5 krm vitpeppar , malen
  • 2 msk persilja , finhackad
  • 225 gram lingon
  • 1 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.