Grytan-på-elden, Pot au feu
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg oxkött
  • helst med lite märgben
  • 1½-2 liter vatten
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • skivade
  • 1 lagerblad
  • 2 vitpepparkorn
  • 1 nejlika
  • 12 små potatisar eller 6 medelstora
  • 1 rotselleri
  • medelstor
  • 1 kålrot
  • medelstor
  • 2 morötter
  • 1 purjolök
  • medelstor i bitar
  • Några champinjoner
  • hela
  • 4  små tomater
  • i bitar
  • Timjan
  • krossad
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • finhackad 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.