Potaufeu, soppgryta eller pulled högrev. Smaka av med lite balsamvinäger. Strö över hackad persilja och servera soppgrytan med fetaostkräm och blandade oliver
Värmande och billigt – prima januarimat med andra ord. morot, palsternacka, kålrot, potatis). Mycket med behöver man väl inte säga om den här rätten va
Lägg köttet i en gryta eller stor kastrull med kallt vatten. Är potatisarna små så dela inte dem. Ta upp köttet, lägg på locket och låt allt sjuda medan köttet skärs i mindre bitar
Servera med lite lättvispad grädde och kolasås. 2 dl vispgrädde kolasåsPots de crème au chocolat – gör så här. Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm på medelvärme under omrörning tills krämen börjar tjockna, vid 83°
Toppa med persilja. Skicka med e-post. 1 l vatten1 tärning kycklingbuljong1 schalottenlök1 kycklinglår, helst urbenaten halv morotett blad savoykål1 kvist timjan1 lagerblad2 svartpepparkorn1 potatis, delad i hälftenen skiva stekt fläskpersilja Bryn kycklinglåret. Koka morot, lök, timjan, potatis och kycklinglår i buljongen i ca 30 min
Till lammet åt vi ugnsrostade grönsaker samt en fräsch sås gjord med ingefära och rosmarin. De senaste åren har vi ätit lamm vid påsk och i år testade jag att tillaga lammsteken i min Crock Pot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.