Han vill ha den stekt i skivor, jag strimlar köttet till en SautédeBoeufàla Parisienne. Man behöver inte ta mittbiten av en oxfilé för att strimla ner den till en sauté – och jag tror inte på kombinationen med vermouth och svamp
Pot du créme200 g mörk choklad 4 dl grädde 5 msk strösocker 1 tsk vaniljsocker några få saltkorn färska bär (t ex hallon). 1Chokladflarn50 g mörk choklad
Jag älskar persilja och har det i (typ) allt men om du vill mixtra lite i receptet kan du skippa persiljan i slutet och istället blanda ner torkad timjan tillsammans med buljongen
Skalapotatis, ansa purjolök och skär dem i grova bitar. Skala och dela löken. Låt koka upp igen, skumma och tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och buljongtärning
Hur som helst, potaufeu har jag hört talas om förut och tänkt att det ska jag prova. Men med facit i hand så förstår jag inte riktigt varför det är så himla poppis, i alla fall inte detta receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.