Pot au feu på fläsklägg med ostklimp och kavringkrutonger
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st rimmad benfri fläsklägg , ca 400 g
  • 1 st gul lök (ar)
  • 3 st lagerblad
  • 1 tsk vitpeppar, hel
  • 1 st grönsaksbuljongtärning (ar)
  • 2 st morot
  • 0.25 st rotselleri
  • 4 st potatis (ar)
  • 0.5 st purjolök (ar)
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk mjöl
  • 50 gram sveciaost , lagrad, Smakstyrka 9-11
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 4 skiva(or) kavring
  • 1 persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.