3 dl teriyaki sås Santa Maria på flaska. Lägg kycklingfiléerna i en ungssäker form. Blanda ihop alla ingredienser för såsen i en skål, bunke, eller liknande
Strö sen på tomat, lök, majs och lite ost. Lägg sen på ett nytt lager med chips och fortsätt på samma sätt som första lagret, tills du har gjort tre lager
Hittade ett underbart recept på slowcooker teriyakichicken igår på Pinterest, jag hade nästan allt hemma, bytte ut en del och plockade bort tex ingefära som jag inte gillar i mat
Eftersom ingefära är temat på Månadens middagstips och det inte skadar att stärka immunförsvaret inför hösten, färsk ingefära är ju t ex en populär ingrediens i örtte och huskurer, så kan jag inte låta bli att leta spännande recept med färsk ingefära i
Man kan tror att vi fått pippi på pippi. Men pulled chicken var inte fy skam det heller. Kanske är det så, men att det blev kyckling idag beror faktiskt på att fläskköttet som skulle bli pulled pork luktade märkligt när jag tog upp det ur frysen
Teriyakimarinerad skinkstek i bitar på spett. Lägg dem lite omlott på längden. Nu gäller det att utnyttja grillen när vädret visar si från sin bästa sida, idag blev det grillspett
Chicken Adobo600 g kycklingbröst 1 kycklingbuljongtärning 0,5 dl soja (thai lättsoja) 2 msk kinesisk soja 2-3 krm salt 2-3 krm svartpeppar 2-3 lagerblad 3 klyftor vitlök, skalade och hackade 1 gul lök, skalad och delad i 4 delar (medelstor) 2-3 msk vinäger (sockervinäger) 1 l vatten
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet och låt rinna av. Saturday night teriyakichicken. Ett litet recept kommer här efter önskemål från Instagram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.