Grillspett med smak av teriyaki och smördegsinbakad potatis!
UnderbaraHem
UnderbaraHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg skinkstek i bitar
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl teriyakisås
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk sesamfrön
  • 8 små grillspett
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • ½ lime
  • ½ msk honung
  • ½ tsk sambal oelek
  • ½ tsk salt
  • 6-7 medelstora potatisar
  • 1 tsk salt
  • 2 dl riven
  • 1 dl grädde
  • 2 smördegsplattor
  • 1 ägg
  • 200 graders ugn
  • 15-20 min
  • 7 dl finstrimlad vitkål
  • 1 liten morot
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.